vastgoed & bouwkunde

 

Hieronder kunt u uw reactie plaatsen.

Reacties

Michiel
7 maanden geleden

Albert is erg flexibel en wil graag meedenken om een oplossing op maat aan te bieden. In het aankooptraject van onze nieuwe woning heeft hij het pand zeer nauwkeurig onderzocht en ons een helder beeld kunnen geven van de conditie van de woning. Ook de bijbehorende rapportage is zeer compleet en zelfs voorzien van extra tips en adviezen. Albert, bedankt!

Floris
9 maanden geleden

Snel, kundig, betrokken en uitgebreid rapport. Bedankt!

Michiel Derks
9 maanden geleden

Prima service, goed beschikbaar en snelle afhandeling. Zeker een aanrader!

Bastien Abeil
2 jaar geleden

Zeer goede ervaring met Meneer Engels van Albion Vastgoed & Bouwkunde. We hadden hem gevraagd om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren op een koophuis: de keuring zelf was uitgebreid en Meneer Engels nam de tijd om alles goed te inspecteren en uitleg aan mij te geven. De rapport was tijdig en gedetailleerd. Zeer professioneel !

Fam Looijen
2 jaar geleden

We zijn uitermate tevreden over het gedetailleerde en grondige rapport gemaakt over onze toekomstige woning in Bennekom. Hartelijk bedankt!

Fam. L.

Annemieke Stallaert
2 jaar geleden

Erg tevreden over het vakkundige en nauwgezette onderzoek in het kader van onze aankoop van een monumentale dijkboerderij. De makelaar had nog nooit zo'n grondige inspectie meegemaakt!
We zijn vooral erg blij met het heldere en praktisch bruikbare rapport, en de uitvoerige toelichting. Daarnaast hebben we je persoonlijke benadering erg gewaardeerd; je denkt echt met de klant mee en dat voelt - zeker in een dergelijk aankooptraject - erg prettig!
Ook vinden we het erg fijn dat je ons op weg hebt geholpen met een ruwe calculatie voor de interne verbouwing.

Het is dat we voorlopig even klaar zijn met kopen, maar ik beveel je graag aan bij anderen die met droomplannen rondlopen!

Annemieke Stallaert

Kolette Visser
3 jaar geleden

Positieve ervaring, we moesten op korte termijn een bouwkundige keuring uitgevoerd hebben. Een belletje, een mailtje... en de afspraak stond. Ben zelf aanwezig geweest bij keuring. Albert vertelt wat hij doet, waar hij naar kijkt. Geeft ook advies/tips. Hij is deskundig en weet waarover hij het heeft. Vond het leerzaam om door zijn ogen naar een huis te kijken. De rapportage leverde hij snel. Ben tevreden over hoe Albert te werk gaat en wat hij voor ons heeft gedaan.

erik helmers
3 jaar geleden

Goed rapport. Zeer nuttige informatie. weet wat mij te doen staat het komende jaar.
Bedankt.

Muriel en Bastiaan
3 jaar geleden

Het was voor ons een groot genoegen om met een vakman als Albert door ons bijna-huis te gaan en een mooie opsomming te krijgen van al het benodigde opknapwerk. Erg leuk om zijn expertise te ervaren. Albert doet dit werk graag, en dat merk je. Deze keuring was voor ons een heel bijzonder moment. Binnen een week na aanvraag vond deze keuring al plaats, de dag erop hadden we een uitgebreid rapport in de mailbox en enkele dagen later ook in de brievenbus. Wij zijn heel tevreden en zouden Albert zeker aanraden bij vrienden!

Jetty den Daas
4 jaar geleden

Albert is in onze ogen de perfecte persoon voor bouwkundige keuringen: hij heeft een uiterst kritisch blik en ziet direct wat niet in orde is. Het rapport kwam snel en was zeer gedetailleerd - prima startpunt voor het plannen van verbouwingen/verbeteringen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!

Frits van der Wal en Ans Brom
5 jaar geleden

Albert heeft een jaar geleden naar volle tevredenheid een degelijke bouwkundige keuring van ons rijksmonument uitgevoerd. Na de daarop volgende koop heeft Albert voor ons de rol van bouwbegeleider op zich genomen. Dit hield in dat hij niet alleen een zeer gedetailleerd bestek voor de renovatie heeft opgesteld maar ons ook heeft geadviseerd bij de selectie van een aannemer, schilder en installateur en de werkzaamheden van de geselecteerde bedrijven gedurende 4 maanden heeft gevolgd. Dit heeft hij uitstekend gedaan met veel gevoel voor details en in zeer prettig contact met zowel onszelf als opdrachtgever als de uitvoerders. Wij bevelen Albert enorm aan bij mensen die een degelijke keuring willen van een mogelijk aan te kopen pand maar ook bij mensen die op zoek zijn naar een onafhankelijke, deskundige en zeer betrokken vakman die hen kan helpen om renovaties goed te begeleiden.

Michel Kropman
5 jaar geleden

Albert heeft voor ons nieuwe huis en bouwkundige keuring verricht waar we erg tevreden over zijn. Hij nam alle tijd om het huis grondig te inspecteren, merkte allerlei details op en gaf rijkelijk adviezen over mogelijke oplossingen en alternatieven. Het rapport werd duidelijk opgesteld, voorzien van detailfoto's en prijsindicaties. Een aanrader voor wie een degelijke keuring van zijn huis wil laten uitvoeren!

Sietze Vellema
6 jaar geleden

Begin 2013 kochten wij een jaren dertig woning. De keuring door Albert was daarbij belangrijk. Hij keek met veel oog voor detail naar de woning, kroop onder de vloer en was bereid onze lijst met vragen in alle rust te beantwoorden. Ook is gebleken dat de ingeschatte onkosten voor renovatie in de buurt van de gemaakte kosten lagen. Het snel geleverde rapport was daarmee een goede informatiebron voor ons om een begroting op te stellen.

Marije
6 jaar geleden

Ik ben heel erg tevreden over de uitgevoerde bouwkundige keuring. Binnen een week kon deze plaatsvinden en het rapport had ik binnen 24 uur in mijn e-mail en een dag later met de post.

De keuring zelf is erg grondig gedaan, en bleek echt waar voor mijn geld. Albert heeft alle hoekjes en gaatjes van de kelder tot de nok bekeken. Zelfs nog het dak op gegaan voor nadere inspectie.

Kortom: helemaal top!

Jorg en Caroline
6 jaar geleden

Gisteren kennis gemaakt met Albert voor een bouwkundige keuring van ons toekomstige huis. Hele proces ging soepel en professioneel. Van het maken van een afspraak tot het ontvangen van het rapport, alles ging super soepel. Albert weet waar hij het over heeft en neemt uitgebreid de tijd om tot in detail alles te inspecteren. De aanbevelingen die hij ons heeft gegeven tijdens de keuring zijn enorm waardevol. Mensen die een huis willen kopen raad ik altijd een keuring aan. Je hoeft dan niet verder te zoeken, Albert doet het goed en gunstig geprijsd.

Camiel en Martha Vanderhoeven
7 jaar geleden

Albert heeft ruim de tijd genomen om de door ons aan te kopen oude boerderij (deels vroeg 17e eeuws) uitgebreid op gebreken te controleren, en heeft in korte tijd een zeer gedegen en uitgebreid rapport opgeleverd waar we mee vooruit kunnen. Albert is bovendien zeer aangenaam in de omgang en een echte vakman met hart voor zijn beroep. Bedankt!

Jan de Moel/ Jenneke Cornet
7 jaar geleden

De bouwkundige inspectie die Albert voor ons deed,was niet alleen snel in ons bezit, maar was zeer uitgebreid en concreet. Wij kregen ook adviezen en een globale begroting van eventueel te verbeteren punten, met een tijdsplanning. Daar hebben wij veel aan.

Robbert May Winvest onroerend goed
7 jaar geleden

Mijn samenwerking met Albert Engels gaat al heel wat jaren terug. Albert Engels is een gedreven en kundig bouwtechnischinspecteur die ik tot tevredenheid van mijzelf en al mijn klanten zeer vaak inzet en zal inzetten.
Zijn apportages van het bouwkundig onderzoek zijn helder en duidelijk met een duidelijke scheiding van hoofd en bijzaken,
waardoor de aspirant koper en / of de eigenaar precies weet waar hij aan toe is.

Robbert May
Winvest onroerend goed
Makelaar / taxateur (rmt)

Serge Kemper
7 jaar geleden

De bouwkundige keuring van Albion is gedetailleerd, van hoog niveau en eigenlijk onmisbaar voor iedereen die een huis wil kopen.

Met vriendelijke groet,
Serge & Madieke Kemper

Luuk Oostijen
7 jaar geleden

Beste Albert, we zijn erg blij dat we van u vaktechnische bekwaamheid gebruik hebben kunnen maken, het is namelijk niet niets om zo`n huis te kopen en je kunt zeker geen verrassingen achteraf hebben!! Wat ons erg goed bevalt is het gedetailleerde rapport met daarbij de adviezen en kosten waar we rekening mee moeten houden, dit is voor weer een mooie leidraad als we prijzen aanvragen bij aannemers.
Heel veel succes en mocht er zich weer iets voordoen hoort u het.

Met vriendelijke groet,
Luuk Oostijen

Dick Keijzer
7 jaar geleden

Met veel genoegen kunnen wij terugdenken aan het nieuwbouw project voor onze Brezan organisatie in 2010. Binnen 12 maanden tijd, ondanks de strenge perioden met vorst, werd hier op tijd en naar volle tevredenheid van AutoBinck het nieuwe hoofdkantoor en logistiek centrum in Ede gerealiseerd.
Deze prestatie is niet in de laatste plaats te danken aan jouw optimale inzet en perfecte sturing als supervisor van het bouwteam. Veel succes toegewenst!

AutoBinck Vastgoed Nederland B.V.

Dick Keijzer

Evert Schurer
7 jaar geleden

Beste Albert, gefeliciteerd met de nieuwe fase in je leven, ben er van overtuigd dat je in een behoefte voorziet. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere grote bouwprojecten met jou bezielende inzet en kennis tot een prima resultaat kunnen brengen en willen in de toekomst ook graag van je diensten gebruik maken.
met vriendelijke groet,
Evert Schurer
Schurer-Kamphuis holding B.V.en

Reactie plaatsen